Čongrády - Vepřové maso ve vlastní šťávě 300g

105 Kč / ks
Skladem

Tato chutná konzerva vás potěší nejen na máslovém chlebu, ale také například jako hlavní jídlo na vašem stole. Libová vepřová plec pouze nasolená a zakonzervovaná. Tak jednoduché, a přitom tak chutné.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: vepřové maso min. 97 % (CZ), jedlá sůl

Hmotnost: 300g

Skladování: Uzavřenou konzervu skladujte při teplotě od 5–30 °C. Po otevření skladujte v ledničce do 10 °C a spotřebujte do 2 dnů.

Trvanlivost: 18 měsíců

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Praha

Konzervované výrobky Čongrády vycházejí z rodinné receptury, kterou vytvořil náš dědeček Štefan Čongrády. Několikaleté zkušenosti z vesnických zabijaček mu umožnily vyrábět domácí paštiky, pomazánky a masové konzervy s vyváženou chutí a hlavně ze skutečného masa.

My se teď snažíme jeho zkušenosti zúročit. Převzali jsme rodinnou tradici přípravy poctivých paštik a masných výrobků a vracíme tak na stoly domácností výrobky zhotovené pouze z přírodních ingrediencí.

Věříme v poctivost řemesla, a proto celá výroba prochází našima rukama – od příjmu masa až po zabalení a dodání konečnému zákazníkovi. Jen tak se dá dohlédnout na kvalitní zpracování a dosáhnout toho nejlepšího výsledku. Pečlivě si vybíráme i dodavatele, abychom měli záruku, že všechna prasátka jsou z českého chovu.

Říká se, že pro člověka není nic lepšího, než dělat to, co ho v životě baví. A nás baví nejvíc výroba paštik a masných výrobků.

 

Bez lepku - naše výrobky neobsahují žádný lepek ani škroby. Jsou vyrobeny pouze z masa a koření. Dokonce si připravujeme vlastní kořenící směsi, abychom měli jistotu, že nedojde ke kontaminaci výrobku. Také proto si mohou pochutnat na našich výrobcích celiaci.

Lokálnost je jednou z našich hodnot. Snažíme se, aby naše výrobky byly vyráběny z co největšího množství lokálních surovin. Od zeleniny až po maso. 

Bez chemických konzervantů - v našich výrobcích nenajdete žádné chemické konzervanty ani náhražky. Maso konzervujeme pouze solí a sterilizací.